Meer informatie? 0318 - 556355

Informatie

Over ons

In 2001 hakte Jos van de Merwe de knoop door: hij begon zijn eigen administratiekantoor. Hij had voor een accountantskantoor gewerkt, was medevennoot bij een administratiekantoor geweest, en wilde maar één ding. Een onderneming waarbij de klant en zijn verhaal in alle opzichten centraal staan. Zo ontstond Van de Merwe. Eerst een synoniem voor Jos, nu de verzamelnaam voor een betrokken team van vier mensen.

Groei staat nooit voorop bij ons. Belangrijker vinden we dat u onze betrokkenheid en meerwaarde ervaart. Vijf vragen houden ons bezig.

 • Wat is uw verhaal?
  Vertel ons waarom u ooit ondernemer werd, wat uw ambities zijn, wat u drijft, waar u tegenaan loopt, wat u wilt bereiken. We zijn er benieuwd naar!
 • Hoe gaat het met u?
  Tussen jaarrekening en jaarrekening kan er veel gebeuren. Misschien boekt u successen, misschien moet u tegenvallers incasseren.
 • Hoe gaat het?
  Een eenvoudige vraag waarvoor wij u gerust opbellen – zonder aanleiding. Zo hebben we veel ondernemers ongevraagd, maar op het goede moment, advies kunnen geven.
 • Hebt u hier al aan gedacht?
  Het kan om een belastingaangifte gaan, om een slimme aftrekpost, om een voorwaarde in een arbeids- of huurcontract, om een manier om geld te besparen. We zorgen dat u op tijd over informatie beschikt en aan uw fiscale verplichtingen voldoet. Makkelijk voor u.
 • Wat kunnen we nog meer voor u doen?
  Er kan zoveel zijn dat u bezighoudt en waarin we u kunnen ondersteunen. Als we maar betrokken blijven bij elkaar, benut u onze dienstverlening maximaal.