Meer informatie? 0318 - 556355

Diensten

Beheer VVE’s

Tientallen VVE’s in Midden-Nederland werken met ons samen. Dankzij deze brede ervaring kunnen wij veel voor u doen. We verzorgen de financiële administratie, beheren de bankrekeningen, ondersteunen bij inkoop of uitbesteding, organiseren de bestuurs- en ledenvergaderingen en zijn aanspreekpunt voor de eigenaren. We brengen niet alleen financiële en fiscale kennis mee. Samen met specialisten bieden we ook bouwkundige en technische kennis. Zo stellen we onder meer goed onderbouwde meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) op.

Omdat wij zelf geen eigenaar zijn van een appartement in uw complex, zijn we onafhankelijk. Dat maakt het gemakkelijker om beslissingen te verdedigen waarover de meningen onder de eigenaren verdeeld zijn. Of om bijvoorbeeld bij hardnekkige wanbetalers servicekosten te laten incasseren.

Als VVE hoeft u in principe nergens aan te denken. Wij zorgen dat u tijdig aan alle verplichtingen voldoet en helpen u als vereniging in alle opzichten goed te functioneren. Alle betrokken eigenaren krijgen jaarlijks volledig inzicht in alle cijfers, waarbij wij een persoonlijke toelichting geven. Onze dienstverlening blijft een constante factor. Ook als de samenstelling van het bestuur en/of de eigenaren wisselen. Zo werken we voor sommige VVE’s al jarenlang samen.